Werkvoorbereider

Werkvoorbereider 2560 1707 Werken Bij IP Groep

Werkvoorbereider (m/v)

Midden Nederland – 32 tot 40 uur per week

Ben jij een zelfstandige, gezellige werkvoorbereider met hart voor beveiligingstechniek?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij is in dit geval IP Groep, een bedrijf in Schoonhoven dat zich al sinds 1956 bezighoudt met installatietechniek. Natuurlijk kun je als ervaren werkvoorbereider overal terecht, maar er zijn een heleboel redenen om voor ons te kiezen. Ten eerste hebben we een topteam van 35 leuke collega’s. Samen de schouders eronder, elkaar helpen en motiveren en regelmatig lachen, daar hechten we aan. Daarnaast is er bij ons veel aandacht voor het individu, investeren we graag in jouw groei en werken we aan de mooiste projecten.

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider. Jullie zijn verantwoordelijk voor het bedenken en installeren van oplossingen voor inbraaksignalerings- en camerasystemen. Daar hoort ook het tekenwerk, de engineering en de communicatie met engineers en opdrachtgevers bij. Daarnaast zet jij je expertise graag in om te helpen bij het binnenhalen van nieuwe projecten.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving. Binnen een hecht team waarin iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid neemt, waar je altijd back-up krijg en regelmatig mee kunt op toffe team-uitjes. Verder kun je rekenen op een langdurig dienstverband, wij investeren graag in jou door je aan ons te binden en te blijven boeien. Samen kijken we dan ook naar hoe jij je loopbaan voor je ziet en waar je ontwikkelkansen liggen. Daarnaast bieden we je natuurlijk een uitstekend salaris.

Wat verwachten we van jou?

Accuraatheid, betrokkenheid en teamspirit. Dat zijn eigenschappen die we graag bij jou zien. Maar we zijn ook perfectionistisch en willen de beste zijn in ons vakgebied. We willen dus ook van jou leren en jouw ideeën zijn meer dan welkom. Jij bent gestructureerd, proactief en weet je te redden in een snel veranderende omgeving.

Wat zijn werkzaamheden die jij gaat uitvoeren?

 • Voorbereiden en tekenen van oplossingen
 • Communicatie met opdrachtgevers en engineers
 • Calculatie en engineering van projecten
 • Beheer logistiek proces

Wat zijn onze wensen?

Een match met jouw persoonlijkheid is het allerbelangrijkste. Maar onze ideale kandidaat heeft ook:

 • Ervaring als werkvoorbereider;
 • Goede kennis van beveiligingsproducten en oplossingen;
 • Zin om tenminste 32 uur per week bij ons aan de slag te gaan;
 • Een relevante mbo-opleiding afgerond;
 • Het MBV-diploma (TBV is een pré);
 • Een rijbewijs B;
 • VCA;
 • Kennis van Syntess Atrium en AutoCAD is een pré;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in of e-mail je CV en motivatie naar Denise Benschop. Heb je eerst nog vragen? Bel dan met Denise op 0182-38 88 88 of stuur een WhatsApp-bericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier


Werken bij de IP Groep

Je kent IP Groep waarschijnlijk van het aanleggen en onderhouden van technische installaties. Dat doen we inderdaad. Sterker nog, we zorgen voor het reguliere onderhoud in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders.