Verbinding door techniek

Waarom IP Groep

Bij ons staan jij en je collega’s op nummer één. Jullie zijn tenslotte het hart én het gezicht van onze organisatie. Wat dat voor jou betekent? Allereerst een bovengemiddeld goed salaris en de beste spullen. Maar bij ons word je ook gehoord, krijg je de kans om écht bij te dragen en door te groeien.

We willen ook van jou leren en denken met elkaar mee om dingen beter te maken of slimmer te doen. Je collega’s zijn betrokken en staan altijd voor je klaar. Vanuit hun eigen bus, tijdens onze gezamenlijke lunch of op de gezellige vrijdagmiddagborrel. En natuurlijk organiseren we regelmatig gezellige teamuitjes!

Bij ons is geen dag hetzelfde. Omdat we bij IP Groep vaak het hele technische traject in eigen hand hebben, zijn jouw werkzaamheden afwisselend: van het ontwerpen en aanleggen, tot het onderhouden en uitbreiden van installaties.

Dus, heb jij twee rechterhanden en affiniteit met techniek? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op een van onze openstaande vacatures.

IP Groep in het kort

Verbinden zit in ons bloed, al drie generaties lang verbinden we mens en techniek. Dat doen we als een team, want samen kom je verder. We hebben twee voeten op de grond en werken aan de hoogst haalbare kwaliteit. We gaan pas weg, als de klus helemaal geklaard is. Bij IP Groep doen we wat moet en waar nodig nog meer. Jong, oud, ervaren of groen, op kantoor of onderweg; bij IP Groep werken we samen aan een veilige en goed functionerende werk- en woonomgeving voor iedereen. We zien werk liggen en pakken het op, we gaan geen uitdaging uit de weg. Aan het eind van de dag gaat iedereen met een voldaan gevoel naar huis. Samen hebben we het voor elkaar.

“Werken aan techniek, maar dan vanuit het oogpunt van de gebruiker en in een geweldig team. Ja, dat is voor mij werken bij IP Groep.”

Projecten

Benieuwd waar we ons zoal mee bezig houden? Hier vind je een greep uit onze projecten en ander nieuws over IP Groep.

Lees meer

Solliciteer nu

[super_form id=”17″]