Verbinding door techniek

Waarom IP Groep

IP Groep is een hechte organisatie waar teamverband voorop staat. Je zult merken dat je je gauw thuis zult voelen binnen de organisatie. Er worden regelmatig gezellige teamuitjes georganiseerd. Teambuildingsessie waarin gesproken wordt over verbeteringen van het bedrijf en wat ons sterker kan maken, vinden wij belangrijk. Elk teamlid heeft een stem die gehoord wordt!

Geen dag is hetzelfde bij IP Groep. Wij hebben vaak het hele technische traject in eigen hand. Daardoor zijn de werkzaamheden afwisselend: van het ontwerp, het aanleggen, het onderhoud tot het uitbreiden van installaties.

IP Groep in het kort

Bij IP Groep zijn we betrokken met elkaar. Tijdens de gezamenlijke lunches en de vrijdagmiddag borrels wordt er veel met elkaar besproken. Wij denken met elkaar mee om dingen beter te maken of slimmer te doen. Samen maken wij de verbinding met klanten om tot de beste oplossing te komen.

Ron Gerritsen

“Werken aan techniek, maar dan vanuit het oogpunt van de gebruiker en in een geweldig team. Ja, dat is voor mij werken bij IP Groep.”