Open sollicitatie

Open sollicitatie 2560 1440 Werken Bij IP Groep

Open sollicitatie

Niet de vacature gevonden die bij je past? Laat je daar niet door tegenhouden! Bij IP Groep hebben we namelijk altijd ruimte voor enthousiaste, nieuwe collega’s. Dus, wil jij, in een hechte organisatie, werken aan de mooiste technische oplossingen? Wacht dan niet langer en bel met Denise op 0182 38 88 88, vul het formulier hieronder in of stuur je CV naar d.benschop@ipgroep.nl.

Vacature

Werken bij IP Groep

Bij IP Groep werken we graag aan een veilige en goed functionerende werk- en woonomgeving voor iedereen. Dat doen we met twee voeten op de grond en altijd goed. We gaan pas weg, als de klus helemaal geklaard is. We werken hard en aan het einde van de dag gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. Verbinden zit in ons bloed, al drie generaties lang verbinden we mens en techniek. En daar hebben we regelmatig enthousiaste, nieuwe collega’s bij nodig. 

Dus heb jij twee rechterhanden en affiniteit met techniek? Neem dan contact met ons op!

Bij ons is geen dag hetzelfde, want monteur is een ontzettend breed beroep. Zo sleutel je op het ene moment aan een beveiligingscamera die er spontaan mee opgehouden is, daarna ga je aan de slag met het installeren van een groepenkast en aan het einde van de dag meet je alle aansluitingen van een datanetwerk door. 

Op elke klus werk je samen met collega- monteurs, projectleiders en de collega’s op kantoor. En natuurlijk staat het team altijd voor elkaar klaar.

Nog geen ervaring?
Geen zorgen als je nog niet weet hoe je een beveiligingssysteem installeert, of wat het verschil is tussen een Cat7 en een COAX kabel. We leren het je graag. Als jij zorgt voor de juiste instelling, zorgen wij voor de vakopleiding. Daarnaast word je als minder ervaren monteur begeleid door collega’s die al veel ervaring hebben in het vak. Zij helpen jou met jouw ontwikkeling binnen het vak en het bedrijf.

Of je nu kiest voor elektromonteur, communicatietechniek of toch brandbeveiliging, bij IP Groep helpen we je niet alleen op weg, we zorgen ook dat je altijd blijft leren. De wereld van techniek is altijd in beweging, dus het is belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Bij IP Groep krijg je hier veel kansen voor.

Zin gekregen om aan de slag te gaan in de techniek? We vertellen je er graag meer over. Bel met Denise op 0182 38 88 88, mail naar d.benschop@ipgroep.nl of vul het formulier hieronder in.

Dit vertellen je nieuwe collega’s over IP Groep

  • Bij IP Groep werken we als één sterk team. Goed contact onderling, iedereen kent elkaar. Het is een mix van hard werken en lol hebben, geven en nemen en vertrouwen in en op elkaar. Bij de directie kan je gewoon binnenlopen. Dat werkt wel zo prettig.
  • Standaard systemen heb je overal, maar bij IP Groep kom je ook geavanceerde oplossingen tegen.
  • Er is hier nooit discussie dat een vakman goed betaald moet worden.
  • Gewoon vijf dagen van half 9 tot vijf, overwerk is een uitzondering. Dan weet je waar je aan toe bent.
  • Ontwikkeling in jouw vakgebied wordt echt gestimuleerd, daarmee kun je verder ontwikkelen qua kennis én salaris.
  • Werken bij IP Groep is werken in een hecht team. Heb je even back-up nodig? Over je werk, of over je weekend? Ondanks dat je op de weg zit, delen we dit met elkaar. En natuurlijk vieren we  een aantal keer per jaar dat wij zo’n tof team zijn.

Sollicitatieformulier


Werken bij IP Groep

Bij IP Groep werken we met plezier aan een veilige en goed functionerende werk- en woonomgeving voor iedereen. Dat doen we met twee voeten op de grond en altijd goed. We gaan pas weg, als de klus helemaal geklaard is. We werken hard en aan het einde van de dag gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. Verbinden zit in ons bloed, al drie generaties lang verbinden we mens en techniek. En daar kun ook jij aan bijdragen.